Afectacions a la Ronda de Dalt (B20) els dos primers caps de setmana d’agost

Des de les 20:00 h de dissabte 1 d’agost fins a les 18:00 h. de diumenge 2 d’agost, es realitzaran treballs al ferm de la Ronda de Dalt (B-20), entre la sortida 10 (Pedralbes) i la incorporació 13 (Avinguda de l’Electricitat), en sentit Llobregat. Durant aquest període quedaran afectats dos dels tres carrils de circulació habituals (ràpid i central), restant obert un únic carril a la circulació (lent). La circulació en sentit Besòs no es veurà afectada per aquestes obres.

Aquesta reducció de carrils pot ocasionar retencions en la franja muntanya de la Ronda, a l’alçada del districte de Sarrià/Sant Gervasi, en direcció Llobregat i dificultar la sortida de la Ronda de Dalt cap a la B-23 Tarragona/Lleida.

Sempre que sigui possible es recomana l’ús d’itineraris alternatius; algunes opcions de sortida de Barcelona cap a Tarragona/Lleida són per avinguda de la Diagonal o la Ronda Litoral (B-10).

Afectacions per al cap de setmana del 8 al 9 d’agost

El cap de setmana del 8 i 9 d’agost s’actuarà en el mateix tram amb la diferència que el carril ràpid serà el que restarà obert al trànsit, mentre que les entrades i sortides a la ronda, compreses entre la 10 i la 13, romandran tancades. Els treballs s’iniciaran el dissabte 8 d’agost, a les 15.00 hores, i es perllongaran fins a les 9.00 hores del diumenge 9 d’agost.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *